Η Cosmote TV έδειξε τον δρόμο

Η Cosmote TV έδειξε τον δρόμο

Η συνδρομητική τηλεόραση τόλμησε.

Ήταν ένα εγχείρημα που δεν είχε επαναληφθεί στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων για τις ελληνικές ομάδες.

Η Cosmote tv αποφάσισε λόγω των μέτρων του υπουργεία Υγείας να μεταδώσει το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς μέσω και του διαδικτύου, ελεύθερα και δωρεάν. Έτσι θα αποφεύγονταν οι συναθροίσεις μετά την έξαρση του κορωνοϊού. Η ποιότητα ήταν Standard προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στη μετάδοση.

Την ώρα που ολοκληρωνόταν η μετάδοση του Pre Game που ήταν κι αυτό διαδικτυακό, 50.000 άνθρωποι το παρακολουθούσαν και μετακινήθηκαν στη λάιβ μετάδοση του αγώνα. Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί.

Περίπου 100 χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούσαν το παιχνίδι την ώρα που γινόταν η σέντρα ενώ ο αριθμός αυξανόταν κατά τη διάρκεια. Στα πρώτα δέκα λεπτά ξεπέρασε μάλιστα τις 200 χιλιάδες ταυτόχρονες θεάσεις, αριθμός που αυξήθηκε στις 270 χιλιάδες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα πάνω από 250 χιλιάδες χρήστες έβλεπαν ταυτόχρονα τον αγώνα χωρίς μάλιστα προβλήματα.

Η διαδικτυακή εικόνα δεν «κόλλησε» ποτέ ενώ ήταν ελάχιστα πίσω από την τηλεοπτική.

Με το PAOK TV να έχει μπει στο τηλεοπτικό παιχνίδι από τη φετινή σεζόν και τις σκέψεις για Λίγκα TV από τις ομάδες της Super League ίσως ζήσαμε το ξεκίνημα μίας νέας εποχής. Μίας εποχής που θα φέρει πλήθος ποδοσφαιρικών και όχι μόνο, αναμετρήσεων διαδικτυακά στις οθόνες των υπολογιστών, των τάμπλετ και των κινητών τηλεφώνων.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει το μέλλον αλλά η ενέργεια της Cosmote TV ενδέχεται να αποτελέσει το ξεκίνημα των διαδικτυακών προνομίων των τηλεθεατών.