Κόντεψαν να τα σπάσουν Τανιμανίδης -  Ilicali! Το υπέρογκο ποσό που ζήτησε ο Σάκης για το Survivor 2

Το ότι η τηλεθέαση του φετινού Survivor είναι σαφώς πεσμένη σε σχέση με τα νούμερα που σημείωνε ο πρώτος κύκλος του παιχνιδιού στον ΣΚΑΪ δεν είναι κάτι που μπορεί να αμφισβητηθεί.

Και ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali το γνωρίζει καλά αυτό. Γι’ αυτό και οι πρώτες «τονωτικές ενέσεις» έχουν ήδη αποφασιστεί, με τον Σάκη Τανιμανίδη να μη μένει ανεπηρέαστος.

Σύμφωνα με το zappit, η παραγωγή του παιχνιδιού ετοιμάζεται μέσα στις επόμενες ημέρες να στείλει στον Άγιο Δομήνικο ένα πρόσωπο που θα «ξεκουράσει» τον Σάκη από τα καθημερινά γυρίσματα αναλαμβάνοντας μέρος της παρουσίασης.

Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον έμπειρο τηλεοπτικά… Γιώργο Λιανό.

Εκείνος θα αναλάβει σημαντικό μέρος της παρουσίασης, με τον Τανιμανίδη να κρατά τα Συμβούλια του Νησιού και τα σημαντικά αγωνίσματα. Ο Γιώργος, από τη μεριά του, θα παρουσιάζει τα δευτερεύοντα αγωνίσματα επιτρέποντας στον Σάκη να γλιτώσει κάποιες ώρες γυρισμάτων.

Η απόλυτη ανατροπή στο Survivor: Φέρνουν κι άλλον παρουσιαστή δίπλα στον Σάκη Τανιμανίδη!

Παρά το γεγονός πως κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο Survivor της Τουρκίας, στην περίπτωση του ελληνικού είναι κατανοητό πως οι ιθύνοντες ψάχνουν τρόπους ανανέωσης προκειμένου να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού που λόγω της τόσο λάθος επιλογής παικτών είναι φανερά μειωμένο.

Για να δούμε… Θα τα καταφέρει ο Acun;