Απειλές για «ξύλο» από την Χατζίδου στη Σπυροπούλου: «Θα φας σφαλιάρα αν με ξανακουμπήσεις» (Vid)

Απειλές για «ξύλο» από την Χατζίδου στη Σπυροπούλου: «Θα φας σφαλιάρα αν με ξανακουμπήσεις» (Vid)

Ένα βήμα πριν από το μαλλιοτράβηγμα οι δύο παίκτριες.

Τα νεύρα είναι τεντωμένα, σχεδόν σπασμένα, στο Survivor και εκεί που νομίζαμε ότι μόνο οι Μαχητές βρίσκονται σε λεκτική κόντρα είδαμε σκηνικά χειρότερα στην ομάδα των Διασήμων.

Σε μία σκηνή που δεν παίχτηκε στο χτεσινό επεισόδιο, μακριά από τις κάμερες χειρός που πλησιάζουν τους παίκτες, μία μακρινή κάμερα έπιασε έναν διάλογο με χειρονομίες, απειλές και δυο παίκτριες έτοιμες για έκρηξη.

Μετά από μία χειρονομία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να τραβήξει τις κοτσίδες της Ελένης Χατζίδου όσο και οι δυο κάθονταν στον πάγκο την ώρα του αγωνίσματος, η τραγουδίστρια εξεράγη.

«Θα φας σφαλιάρα, μην με ξαναπειράξεις, έτσι; Σοβαρά, τώρα. Μην μου τραβάς μαλλιά και τέτοια, μου γυρνάει το μάτι» είπε σε έντονο ύφος η Ελένη.

«Συγγνώμη, Ελένη μου. Δεν σε ξαναπλησιάζω καν. Και να τα λες και στην κάμερα άμα σε παίρνει. Οχι από πίσω μόνο», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το σκηνικό δε σταμάτησε εκεί με την Ελένη Χατζίδου να «θάβει» τη συμπεριφορά της Κωνσταντίνας, τόσο στη συνέντευξή της όσο και στα πηγαδάκια με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ξένια.

Οι τρεις παίκτριες σχολίαζαν συμπεριφορές ατόμων που δρουν αλλοπρόσαλλα μέσα στην ομάδα και που κρύβονται… κυρίως συναισθηματικά, φωτογραφίζοντας την γνωστή παρουσιάστρια.